Kinderen plakken stickers en beleven avonturen in 3d

19 juli 2014

Tijdens ons bezoek aan de boekenstand van Parragon Publishing, met vestigingen in meerdere landen, op de Buchmesse in Frankfurt am Main werden we aangenaam verrast op een grote hoeveelheid nieuwe en exclusieve boeken met driedimensionale afbeeldingen met telkens een 3D-bril.

Kinderen plakken stickers en beleven avonturen in 3d

Marvel - The Amazing Spider-Man

In onze nieuwsbrief zullen we alle nieuwtjes de revue laten passeren. Een aantal getoonde complete lees- en experimenteerboeken en publicaties zullen pas in een later stadium afhankelijk van markt verkenningen verschijnen. Een kijkje op www.parragon.com geeft de laatste stand van zaken. Het kleurrijke lees-, plak- en doeboekje The Amazing Spider-Man 3D brengt 15 spectaculaire 3D scenes, waarvan een aantal op panoramaformaat, die stuk voor stuk zorgen voor een spannend diepte-effect. Op alle bladzijden worden stickers geplakt, die de beelden nog mooier maken. Voor de kinderen een geweldige puzzel om de stickers op de vellen te vinden en om de juiste plaatsen te vinden. De held van veel kinderen en volwassenen beleeft zijn avonturen in driedimensies en de bijgeleverde 3D-bril zorgt voor effect. In Amerika zijn nog meer helden actief en beleven geweldige avonturen. Het boekje Marvel Super Heroes bevat voor spanning en vermaak zes super scenes in breed formaat. Op stickervellen vinden kinderen meer dan 80 verschillende stickers, die zij op de aangegeven plaatsen op de afbeeldingen kunnen plakken om de platen extra aantrekkelijk te maken. In het boekje zien de lezers avonturen van zes helden. Ook de kleine en grotere stickers zijn gedrukt in de anaglyfenbeeldtechniek en de bijgeleverde 3D-anaglyfenbril zorgt voor een extra diepte-effect van het avontuur.

Kinderen plakken stickers en beleven avonturen in 3d - 2

ISBN 978-1-4723-0374-5, “Marvel - The Amazing Spider-Man”, avonturen en stickerboek, Parragon Publishing, 2013, 30 pagina’s, 4 stickervellen.

ISBN 978-1-4454-7782-4, “Marvel - Super Heroes”, avonturen en stickerboek, Parragon Publishing, 2012, 30 pagina’s, 4 stickervellen.