Aandacht voor Brederode in het nieuwe 3D-Bulletin

22 juli 2016

Recent ontvingen de leden en relaties van de Nederlandse Vereniging voor Stereofotografie het eerste nummer van het 3D-Bulletin voor het nieuwe verenigingsjaar. Op de voorzijde prijkt een anaglyfenfoto van een Boeddha. De 3D-foto is genomen door Dennis Boersma tijdens een excursie naar de Haedong Younggungsa tempel bij Busan in Zuid-Korea. In het 3D-Bulletin staan meerdere 3D stereofoto’s met sfeerbeelden uit Zuid-Korea en impressies van het ISU-congres 2015 in Busan.

Aandacht voor Brederode in het nieuwe 3D-Bulletin

3D-Bulletin 204

Veel aandacht is er in deze uitgave voor de resultaten van een interne 3D-fotocompetitie. Alle ingezonden stereofoto’s zijn afgedrukt. Gert-Jan Wolkers vertelt over zijn ervaringen met het maken van timelapse reeksen in 3D. Er is een aankondiging van het 18e DGS-congres te Weimar. Harry zur Kleinsmiede vertelt over de 3D projecties, die hij 40 jaar geleden al voor een groot publiek mocht vertonen en geeft een 3D-fotoimpressie uit zijn mooie reis door Indonesië. Job van de Groep brengt informatie over de 3D fotoexpositie in het kader van het Brederodejaar 2016 in Vianen. Kijk op www.vrijstadvianen.nl voor gedetailleerde informatie.

Aandacht voor Brederode in het nieuwe 3D-Bulletin - 2 Aandacht voor Brederode in het nieuwe 3D-Bulletin - 3 Aandacht voor Brederode in het nieuwe 3D-Bulletin - 4

Hugo de Wijs staat een moment stil bij het overlij-den van Jan Worst, een oogspecialist met praktijkervaring met 3D stereofotografie. De eerstvolgende verenigingsdag voor het bijwonen en genieten van geprojecteerde stereofoto’s vindt plaats op 2 april 2016. Wilt u kennismaken met de onbeperkte mogelijkheden van digitale stereofotografie, bezoek dan één van de projectiedagen in het gebouw ’t Visnet te Huizen en kijk op www.stereofotografie voor informatie.


Gerelateerde artikelen