Beleef de mooie dingen in het leven in driedimensies

28 september 2016

Voor liefhebbers van 3D stereoscopische afbeeldingen zijn twee beeldboekjes met een ingebouwde uitklapbare stereoscopische kijker beschikbaar. Elk boekje bevat een selectie van 14 stereoplaatjes uit het betreffende onderwerp of thema. Het boekje “Wonders of the World” toont de kijker in driedimensies afbeeldingen van unieke bouwwerken en landschappen met een erkende reputatie van wereldwonder.

Beleef de mooie dingen in het leven in driedimensies

Wonders of the World in 3D

Elk plaatje is voorzien van informatie en van een extra afbeelding van het wonder. In het boekje “Leonardo Da Vinci” maakt de kijker kennis met diverse schilderijen en schetsen van deze beroemde schilder en uitvinder. Afbeeldingen van oorspronkelijke schilderijen en schetsen zijn met een 3D conversietechniek omgezet in 3D stereoplaatjes.

Ook in dit boekje geeft de redactie een toelichting en een extra plaatje uit het oeuvre van Leonardo Da Vinci. Elk boekje bevat tevens een beschrijving over het gebruik van de 3D stereokijker en een advies over het 3D waarnemen.

Beleef de mooie dingen in het leven in driedimensies - 2

ISBN 978-1-78404-186-1, “Wonders of the World in 3D”, Claire Bampton, Arcturus Publishing Limited, 2014, 32 pagina’s op karton, ingebouwd 3D stereoscopisch kijksysteem.

ISBN 978-1-78404-053-6, “Leonardo Da Vinci in 3D”, Claire Bampton, Arcturus Publishing Limited, 2014, 32 pagina’s op karton, ingebouwd 3D stereoscopisch kijksysteem.


Gerelateerde artikelen