Covers met lenticulairbeeld zorgen voor extra aandacht

29 september 2016

Het gebruik van driedimensionale beelden met of zonder extra bewegingen in de lenticulaire beeldtechniek en aangebracht op publicaties als tijdschriften, jaarverslagen, rapporten, boeken, verpakkingen en documenten maakt elk drukwerk aantrekkelijk. Bovendien is het eenvoudig mogelijk om de reclameboodschap of het plaatje zelf meerdere informaties, beelden en teksten mee te geven, waardoor de kijkers langer aandacht en belangstelling tonen voor het driedimensionale verrassende beeld.

Covers met lenticulairbeeld zorgen voor extra aandacht

Vogt Foliendruck

Ons bezoek aan de drupa 2016 in Düsseldorf bracht ons weer hernieuwd in contact met de producten van speciaaldrukkerij Vogt. Het bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van foliedruk en al tientallen jaren in de boeiende en innovatieve markt van 3D lenticulaire beeldtechniek. Voor opvallende affiches ontwikkelde het bedrijf haar XXL digitale printtechniek in HD kwaliteit en op zeer grote formaten in 2D en 3D print.

Covers met lenticulairbeeld zorgen voor extra aandacht - 2 Covers met lenticulairbeeld zorgen voor extra aandacht - 3 Covers met lenticulairbeeld zorgen voor extra aandacht - 4

Wij ontvingen meerdere voorbeelden met diverse uitvoeringen in 3D met spectaculaire bewegingseffecten en beeldveranderingen, die zichtbaar worden bij bewegen van de drukwerken of bij het langslopen. Het tijdschrift ELLE verscheen met een 3D cover in een oplage voor abonnees en het tijdschrift Uptrend bracht op uitgave 3-2015 een 3D cover met een racewagen en de Eifeltoren. Een uiterst geslaagde 3D cover voor de verzamelaars. Ook tonen wij in bovenstaand overzicht enkele voorbeelden van publicaties met een 3D cover.

Vogt Foliendruck GmbH, Leipziger Straße 100-103, D-37235 Hessisch Lichtenau, www.vogt-druck.de.


Gerelateerde artikelen