De Seattle Metropolitan compleet in driedimensies

30 september 2016

Het maandblad Seattle Metropolitan van juli 2008 staat boordevol met 3D foto’s en 3D tekeningen in redactionele artikelen en vooral in kleine en grote advertenties. Daarmee hebben de initiatiefnemers een geweldig 3D project tot stand gebracht en mogen terecht trots zijn op het resultaat. De vaste lezers en de losse kopers van dit gewaardeerde maandblad reageerden op dit initiatief erg positief tot zeer tevreden. Centraal in het blad is de rapportage “Het beste in de stad in 3D” opgenomen, die is geïllustreerd met grotere anaglyfenfoto’s.

De Seattle Metropolitan compleet in driedimensies

Seattle Metropolitan in 3D

In meerdere 3D-foto’s zijn voorwerpen uit sport, spel en hobby in 2D gemonteerd voor het realiseren van extra diepte-effect. En het werkt! Zelfs plattegronden van de stad zijn driedimensionaal getekend. Met onderwerpen als “Eten & Drinken”, “Stijl & Shopping”, “Familie & Dieren”, “Geest & Lichaam” heeft de lezer een schat aan informatie over het ruime aanbod in deze stad in het noorden van Amerika. Veel adverteerders lieten hun aanprijzingen tot 3D-beelden omvormen, waardoor kijkers veel plezier beleven aan de diversiteit aan onderwerpen.

De meegeleverde 3D-bril is tevens een zelf te monteren speeltje voor het waarnemen van alle driedimensionale plaatjes in één van de meest gevulde tijdschriften met 3D (www.seattlemet.com). Vreemd genoeg bevat de titelzijde geen 3D-beeld, terwijl er toch een 3D decor is ontworpen door de montage van de hond, de gitaar, de tas en de 3D anaglyfenbril. In de advertenties worden onder andere huizen, meubels, horloges, cosmetica, dranken, vakanties, ontspanning, fietsen, autowassen, muziek en bloemen in 3D gepresenteerd. Een fascinerend blad voor liefhebbers van 3D-anaglyfen dat eindigt met een 3D-foto van de medewerkers.


Gerelateerde artikelen