Een jubileumuitgave van het magazine voor 3D-fotografie

29 oktober 2014

Van het prachtige en rijk geïllustreerde tijdschrift 3D-Bulletin verscheen onlangs uitgave 200. Het 3D-Bulletin is het veel gewaardeerde tijdschrift voor de leden en relaties van de Nederlandse Vereniging voor Stereofotografie - NVvS. Dankzij bijzondere inspanningen van een aantal leden van deze vereniging is het telkens weer mogelijk om een waardevolle informatiebron voor vele stereofotografen te zijn. De interessante technische informatie wordt afgewisseld met verrassende afbeeldingen van 3D-stereofoto’s.

Een jubileumuitgave van het magazine voor 3D-fotografie

3D-Bulletin 200

Nieuwe apparatuur en systemen voor het realiseren van 3D-foto’s worden besproken. Het zien van de inhoud van het 3D-Bulletin maakt iedereen enthousiast om zelf aan de slag te gaan met de digitale productie van 3D-stereofoto’s. De mooie afdrukken zorgen voor inspirerende activiteiten om steeds meer foto’s in 3dimensies te schieten en om in 3D te projecteren. Een deel van de jubileum uitgave staat in het teken van de 90e verjaardag van Jaap Zonneveld en zijn onuitputtende liefde en aandacht
voor stereofotografie, 3D wiskunde en de kunst.

Het is verhelderend om kennis te nemen van zijn visie en zijn belevenissen. Hoofdredacteur Dennis Boersma laat lezers in 3D genieten van zijn verre reizen, vertelt Robert van den Brink over de mogelijkheden van StereoData Maker en verrast Job van de Groep lezers met zijn artikel over de komst en mogelijkheden van 3D printen en scannen. Kennismaken met de mogelijkheden van 3D-stereofotografie is mogelijk tijdens een bezoek aan een projectiedag in Huizen. De eerstvolgende 3D-projectiedag in Huizen vindt plaats op 29 november 2014. Kijk voor aanvullende informatie op www.stereofotografie.nl.


Gerelateerde artikelen