EMTÉ supermarkt verrast klanten met optische illusies

7 januari 2017

Dankzij de oplettendheid van een lezer is ook Optische Fenomenen in het bezit van het dikke verzamelboek Proefjeslab van de supermarktketen EMTÉ. Met medewerking van de initiatiefnemers van Proefjeslab, Stichting C3, NEMO Science Center en Pepijn Gunneweg, organiseerde EMTÉ Supermarkten een leuke spaaractie in de zomer van 2016. Klanten ontvingen bij hun boodschappen de leukste proefjes op 80 kaarten cadeau om ze op te nemen in het Proefjeslab verzamelalbum.

EMTÉ supermarkt verrast klanten met optische illusies

Proefjeslab verzamelalbum

De serie van 80 kaarten bestaat uit 4 categorieën: Hersenkrakers, Smaaklab, Rare reacties en Wondere wereld. In het album geeft Pepijn Gunneweg leuke tips, aanwijzingen en opdrachten om alle proefjes met succes uit te voeren. Er zijn ook speciale kaarten met een geurtje, met lichtgevend materiaal en warmtegevoelige bedrukkingen. In het gedeelte met spaarkaarten in de categorie Hersenkrakers geloof je echt niet wat je ziet en ga je zelfs twijfelen aan je eigen ogen. Dit gedeelte bestaat uit 19 verrassende afbeeldingen, die samen een leerzame inleiding geven in de werelden van optische illusies en optisch bedrog.

EMTÉ supermarkt verrast klanten met optische illusies - 2 EMTÉ supermarkt verrast klanten met optische illusies - 3 EMTÉ supermarkt verrast klanten met optische illusies - 4
Voorbeelden van verzamelkaarten uit de categorie Hersenkrakers. De kaarten bevatten info en aanwijzingen om alles te doorgronden.


Gerelateerde artikelen