OF-tijdschriftencollecties met nieuwste aanvullingen (3)

20 augustus 2016

De firma Hermann E. Sieger GmbH uit het Duitse Lorch in Württemberg heeft al een lange traditie opgebouwd als leverancier van postzegels, filatelistische materialen, munten en bewaarsystemen. De firma is met name gespecialiseerd in het leveren van oudere en nieuwe tot zeer bijzondere uitgiften van postzegels, munten en toebehoren uit de gehele wereld. Klanten van Sieger ontvangen regelmatig de Siegerpost met een schat aan informatie en leverbare postzegels en munten. Op uitgave 414-2016 prijkt een buitengewone uitgave van een Oostenrijkse postzegel!

OF-tijdschriftencollecties met nieuwste aanvullingen (3)

Siegerpost en Scientific American Mind

Door de redactie van de Amerikaanse uitgave Scientific American Mind is ook dit jaar weer onder de titel “187 Illusions - How they twist your brain” een speciale leerrijke en inspirerende editie ontworpen en gerealiseerd. De inhoud van Scientific American Mind Volume 25, Number 3, Fall 2016, is ontstaan door het herschrijven van eerder gepubliceerd materiaal en het aangeleverde materiaal van proefjes, experimenten en inzendingen voor de verkiezing van de “Illusie van het jaar”. Kijk op www.illusionoftheyear.com voor info.

OF-tijdschriftencollecties met nieuwste aanvullingen (3) - 2 OF-tijdschriftencollecties met nieuwste aanvullingen (3) - 3 OF-tijdschriftencollecties met nieuwste aanvullingen (3) - 4