Veel 3D tips in 3D-Bulletin voor actieve stereofotograaf

25 november 2014

De Nederlandse Vereniging voor Stereofotografie is gastheer voor het ISU World Congress 2011. In de periode van 17 - 23 augustus vinden de activiteiten plaats in het congresgedeelte van Hotel Zuiderduin en zijn er diverse excursies mogelijk naar leuke en interessante plaatsen, gebieden en bezienswaardigheden. In de nieuwste uitgave van het verenigingsmagazine 3D-Bulletin vindt de lezer alle benodigde informatie over dit toonaangevende congres voor alle liefhebbers van stereofotografie.

Veel 3D tips in 3D-Bulletin voor actieve stereofotograaf

3D-Bulletin 190

Stereofoto’s geven een impressie van de gezellige en waardevolle Open Dag 2011. Het 3D-Bulletin geeft de resultaten in 3D van het gebruik van voorzetlenzen op de Fujifilm W3 digitale 3D camera. Er zijn verbluffende resultaten te zien aan de hand van 3D-foto’s uit binnen- en buitenland. Een nieuwe manier om stereofoto’s aantrekkelijk te maken is het gebruik van de speciale dubbele maskers “fancy frames”.

Veel 3D tips in 3D-Bulletin voor actieve stereofotograaf - 2

De theorie en praktijk is ruim besproken. Het artikel “Stereobeelden op de 3D-TV” vertelt de lezer over de mogelijkheden en de resultaten. Voorts bevat deze uitgave informatie over het bewerken van geluid, het werken met een JVC 3D Camcorder en stereoscopische kennis van Euclides en nog veel meer aantrekkelijke verhalen. Meer informatie vindt u op www.stereofotografie.nl.


Gerelateerde artikelen