Visuele raadsels, trainingen en spelletjes met een kaartspel

15 januari 2016

Een serie van drie kartonnen kwisboxen voor geheugentraining bevat ook een set met 100 raadsels en illusies op speelkaarten. Door aanhoudend succes van de vraag naar kaartspelletjes met optische illusies heeft de bekende uitgever moses. Verlag twee al eerder uitgegeven kaartspelletjes nu gebundeld in een stevige box. De 100 visuele raadsels en illusies bevatten een uitgebreide schat aan de mooiste, irritantste en beroemdste “klassiekers” uit de wereld van de optische en visuele illusies.

Visuele raadsels, trainingen en spelletjes met een kaartspel

Optische Illusionen

Elke speelkaart bevat een opdracht, vraag of een tekst. Op de achterzijde wordt het plaatje verder verklaard of het antwoord op de vraag gegeven. Door de omvang ervan zijn er veel mogelijkheden om ermee te spelen in groepsverband in de klas of in de familie- en vriendenkring.

Visuele raadsels, trainingen en spelletjes met een kaartspel - 2 Visuele raadsels, trainingen en spelletjes met een kaartspel - 3 Visuele raadsels, trainingen en spelletjes met een kaartspel - 4

Dankzij de keuze van de ontwerpers voor de vele “klassiekers” leren de gebruikers van het spel veel over de merkwaardige eenvoud van meerdere optische illusies en de grote invloed ervan op onze visuele perceptie en veelal het ongeloof van optisch bedrog. Met de vele afbeeldingen is het mogelijk om individueel of in groepsverband het geheugen sterk te verrassen en te trainen.

ISBN 978-3-89777-846-7, “Optische Illusionen”, Britta Waldmann en Tobias Bungter, moses. Verlag, 2015, 100 kaarten in een kartonnen box.


Gerelateerde artikelen