Speelse 3D aanbieding voor alle nieuwsgierige kinderen

21 juli 2014

Door een tip tijdens een bijeenkomst van de NVvS - Nederlandse Vereniging voor Stereofotografie kwamen wij op de hoogte van een aanbieding bij de winkelketen Action.

Speelse 3D aanbieding voor alle nieuwsgierige kinderen

3D Dinosauriërs

In Nederland en België zijn er inmiddels 400 in bedrijf, dus er is altijd wel een Action bij u in de buurt. Het boeiende leven van kleine vlindertjes en insecten en van verschrikkelijk enge grote dieren zijn op zeer bijzondere driedimensionale wijze in beeld gebracht. Kinderen vanaf 4 jaar, jongeren en natuurlijk ook volwassenen kunnen op een compacte speelse manier kennismaken met het vrije leven van alle dieren en met de bedreigingen van dieren. Door de 3D-bril op te zetten bij 3D-foto’s en 3D-tekeningen komen de dieren extra aantrekkelijk en sprekender in beeld. In elk boekje staat een waarschuwing dat de 3D-bril uitsluitend bedoeld is voor het kijken naar de 3D-afbeeldingen in het boek. De teksten bij de onderwerpen of details van de plaatjes zijn met zorg gekozen en maken het mogelijk om kinderen zelf te laten ontdekken en te onderzoeken. Door de aantrekkelijke prijs van de boekjes zullen scholen, instituten, verenigingen, verzamelaars en stichtingen snel handelen!

Speelse 3D aanbieding voor alle nieuwsgierige kinderen - 2 Speelse 3D aanbieding voor alle nieuwsgierige kinderen - 3 Speelse 3D aanbieding voor alle nieuwsgierige kinderen - 4

Afb. De serie van 6 uiterst vermakelijke en leerzame boekjes (elk met 20 kleurrijke pagina’s en een speciaal ontworpen 3D bril in de anaglyfentech-niek) zijn een initiatief van Red Bird Publishing Limited, UK en zijn in de Nederlandse taal uitge-geven door de Belgische firma Trifora.


Gerelateerde artikelen