Thematisch verzamelen van postzegels is uiterst leerzaam

6 juni 2018

Verzamelaars van postzegels en aangesloten bij de CollectClub van PostNL werden weer verrast op de nieuwe uitgave van het postzegeltijdschrift Collect, nr. 96 zomer 2018. Het eerste artikel in de informatieve uitgave gaat over de Kunstenaarsvereniging De Ploeg, de bijbehorende expositie in het Groninger Museum en een mooi postzegelblokje met kunst uit de periode van de avant-garde.

Thematisch verzamelen van postzegels is uiterst leerzaam

Spraakmakend geld - de Nederlandse gulden

Op 23 juli verschijnt onder de titel “Spraakmakend geld - de Nederlandse gulden” een postzegelvel met 10 verschillende postzegels waarop een stukje geschiedenis van de gulden is weergegeven. Voor thematische verzamelaars van bankbiljetten op postzegels een mooie gelegenheid om weer een prachtige aanvulling toe te voegen aan de collectie. Bij bestellingen uit de Collect 96 met een bepaalde waarde kunnen verzamelaars rekenen op gratis postzegels en de speciale uitgave “Beleef de natuur” met accenten op veldbloemen.

Thematisch verzamelen van postzegels is uiterst leerzaam - 2

Zo krijgen verzamelaars op compacte wijze tevens kennis over de flora in Nederland en kunnen het boek tevens compleet maken door een bestelling van twee bijbehorende postzegelvelletjes, in gestempelde en ongestempelde uitvoering. Twee plastichoesjes worden meegeleverd om de velletjes onbeschadigd aan te brengen op de aangegeven plaatsen. De groot formaat foto’s en de toelichtingen zullen zeker zorgen voor inspiratie om op andere wijze van de natuur te genieten.

Kijk voor meer informatie en bestellingen op de website www.postnl.nl/collect.


Gerelateerde artikelen