Veertig jaar 3D-Bulletin op DVD's kleurrijk vastgelegd

5 november 2013

Op de titelpagina van het 3D-Bulletin 197 zijn de nieuwe koning en koningin bij hun bezoek aan en wandeling door het centrum van Vianen door stereofotograaf Job van de Groep in driedimensies gefotografeerd.

Veertig jaar 3D-Bulletin op DVD's kleurrijk vastgelegd

3D-Bulletin

Bijzonder trots is deze tijdelijke 3D-persfotograaf op zijn rapportages met meerdere 3D-foto’s in de nieuwste uitgave van het 3D-Bulletin, het mooie verenigingsblad voor de leden van de Nederlandse Vereniging voor Stereofotografie - NVvS en voor iedereen met belangstelling voor 3dimensionale foto’s.
Dankzij het ‘monnikenwerk’ van het inscannen van alle verenigingsbladen vanaf het begin door Ap Bernhart en de opmaak van het digitale pakket voor twee DVD’s door Dennis Boersma, voorzitter van de vereniging en hoofdredacteur van het 3D-Bulletin, is een prachtige informatieve set van twee DVD’s verschenen. Een set voor iedereen met interesse in 3D-fotografie en het projecteren van 3D-foto’s en -video’s.
Voorts bevat de uitgave veel stereoscopische afbeeldingen, fotoimpressies vanuit het ISU-wereldcongres in Ljubljana. Voor een aantal 3D-fotografen was de inhuldiging van het nieuwe koningspaar de aanleiding om het koningspaar bij de vele activiteiten van bezoeken en openingen vaker in stereoscopische beelden vast te leggen. In het Bulletin zijn daar meerdere voorbeelden zichtbaar. Ook is er een flink artikel over het fotograferen van vogels en insecten en het gebruik van een nestkastje en een stereocamera om het nieuwe prille leven in het kastje in 3D te fotograferen. Bovendien bevat de uitgave interessante gegevens over 3D-videoprojectoren en 3D-videocamera’s waarmee aanstaande kopers worden geholpen bij hun aankoop.
Voor informatie www.stereofotografie.nl.

Veertig jaar 3D-Bulletin op DVD's kleurrijk vastgelegd - 2


Gerelateerde artikelen