Driedimensionaal avontuur op een breedbeeld formaat

6 juli 2016

Ons bezoek aan de stand van de Canadese uitgever Tormont Publications tijdens de Boekenbeurs Frankfurt am Main leverde ons twee unieke breedbeeld boeken met geslaagde anaglyfenbeelden van dieren in de oceaan en met ruige en vraatzuchtige immens grote dinosauriërs, die elkaar het leven zuur maken. Alles in 3D anaglyf en een 3D anaglyfenbril in rood/blauw is in het boek voor de kijker aanwezig.

Driedimensionaal avontuur op een breedbeeld formaat

Walking Among the Dinosaurs

In het boek “Walking Among the Dino” stapt de gids in een tijdmachine en neemt de lezer mee op zijn avontuurlijke reis in de wereld van de dinosauriërs. Hij gaat ruim 65 miljoen jaren terug in de tijd en ontmoet als eerste de Tyrannosaurus Rex van 14 meter lang en is meteen onder de indruk van deze geweldige beesten in de wereld vol met natuur, voedsel en ruimte.

Onder het diep blauwe oppervlak van de oceaan leven talrijke wonderlijke creaties van de natuur. Met de 3D bril op krijgt de lezer een geweldige indruk van de pracht aan leven en kleur in het diepste water van de oceanen. Driedimensionale foto’s van zeesterren en krabbetjes zijn afgewisseld met die van haaien en blauwe walvissen.

Driedimensionaal avontuur op een breedbeeld formaat - 2

ISBN 978-2-7641-1968-2, “Walking Among the Dinosaurs”, Nathalie Vallière, Tormont Publications, 2006, 29 pagina’s + 3D anaglyfenbril.

ISBN 978-2-7641-1985-3, “Exploring the Ocean”, Nathalie Vallière, Tormont Publications, 2006, 27 pagina’s + 3D anaglyfenbril.


Gerelateerde artikelen