Giganten uit de prehistorie in reeks leerzame boekjes

3 november 2014

De serie educatieve boekjes onder de titel “Dinosaurus” opent deuren naar een tijdperk waarin deze ongelooflijke beesten de wereld overheersten. Lezers kijken terug naar een wereld zoals die er miljoenen ja- ren geleden zou hebben uitgezien. Met de serie van 104 boekjes heeft de bezitter een geweldige beeld- en informatiebron over het fascinerende en in het algemeen ruwe leven van deze enorme en vraatzuchtige dieren.

Giganten uit de prehistorie in reeks leerzame boekjes

Dino's in 3D

In Duitsland is de serie compleet uitgekomen. Elke week verscheen weer een kleurrijke uitgave met als extraatjes voor de lezers één of twee 3D tekeningen of 3D foto’s in de anaglyfentechniek en een serie kaarten om te verzamelen in een album. In ons land zijn slechts enkele nummers verschenen. Ter introductie bevatte het allereerste nummer een leuke 3D bril met een rood en groen filter om de grote 3D plaatjes in driedimensies te kunnen bewonderen.

Giganten uit de prehistorie in reeks leerzame boekjes - 2 Giganten uit de prehistorie in reeks leerzame boekjes - 3 Giganten uit de prehistorie in reeks leerzame boekjes - 4

Voor liefhebbers van de geschiedenis van de dinosaurus heeft de OF-redactie een set van 104 Duitstalige educatieve boekjes te koop. Alleen de hele serie wordt verkocht.
Voor educatieve centra, voor het museum, scholen en voor de liefhebber van 3D met een sterke relatie tot het leven van de dinosaurus een interessante aanbieding. Vraag naar de aantrekkelijke prijs voor deze set.


Gerelateerde artikelen