Mooie kunstbrochure over Jos de Mey en Bruno Ernst

15 juni 2016

In de reeks jaarlijkse uitgaven van een brochure waarin het werk van kunstenaars die op het gebied van kunst en wiskunde werken realiseren, verscheen de kleurrijke brochure over het werk van Bruno Ernst en Jos de Mey. De eerste exemplaren van de mooie informatieve kunstbrochure zijn uitgereikt aan de aanwezige donateurs op het jubileumsymposium van de stichting Ars et Mathesis.

Mooie kunstbrochure over Jos de Mey en Bruno Ernst

Jos de Mey & Bruno Ernst bij Ars et Mathesis

Tijdens het symposium ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum werd Hans de Rijk (ook wel Bruno Ernst) volkomen verrast door de burgemeester van Utrecht op een bijzondere ridderorde en wel die van Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Wij feliciteren Hans de Rijk, zijn vrouw en zijn familie van harte met deze Koninklijke onderscheiding.

Mooie kunstbrochure over Jos de Mey en Bruno Ernst - 2 Mooie kunstbrochure over Jos de Mey en Bruno Ernst - 3 Mooie kunstbrochure over Jos de Mey en Bruno Ernst - 4

De brochure “Bruno Ernst & Jos de Mey” is geschreven en samengesteld door auteurs Bruno Ernst en Rinus Roelofs en is bij Optische Fenomenen voor de prijs van € 10 verkrijgbaar. Voor meer informatie kunt u terecht op www.optischefenomenen.nl.


Gerelateerde artikelen