Rondom de nieuwe woning in 3D beelden voor kinderen

14 januari 2015

In het avonturentijdschrift van de verzekeringsmaatschappij Provinzial beleven de Freaky Friends allerlei spannende en leerzame avonturen. De nieuwste uitgave van “Abenteuer” staat geheel in het teken van het bouwen van een huis met alle voorkomende werkzaamheden in en aan het huis. Ook bevat het boekje vragen, puzzeltjes en spelletjes en veel wetenswaardigheden.

Rondom de nieuwe woning in 3D beelden voor kinderen

Abenteuer Zu Hause

Op een speelse wijze maken kinderen op deze wijze kennis met beroepen, methoden en de mensen om een huis te realiseren. Heel veel foto’s en tekeningen zijn in de bekende 3dimensionale anaglyfenbeeldtechniek uitgevoerd en moeten voor een optimaal effect met het meegeleverde 3D-anaglyfenbrilletje bekeken worden.

Het leuke en speelse boekje eindigt met een reis langs verschillende vormen en uitvoeringen van huizen over de gehele wereld, zoals de iglo, indianentent, een kasteel, piramide, holen en een overzicht van de grootste gebouwen ter wereld. Een educatief boekje voor jonge mensen en voor anderen met interesse in 3D-beelden. Voor informatie www.freaky-friends.de.


Gerelateerde artikelen