Verrassende 3D beelden op 52 covers van stripboekjes

27 oktober 2013

Stripverzamelaars en liefhebbers van 3D titelpagina’s en 3D plaatjes werden vorige maand verrast op een serie van 52 comics. Uitgeverij DC Comics bracht in slechts enkele weken de serie goedgeslaagde 3D plaatjes voor comicverzamelaars uit.

Verrassende 3D beelden op 52 covers van stripboekjes

Met de unieke serie van stripverhalen over de gemeenste boeven op deze aarde schrijft DC Comics geschiedenis. Een prachtige en waardevolle toepassing van de lenticulaire beeldtechniek. Voor- en achterzijde van de stripboekjes in de serie ‘The New 52!’ zijn uitgevoerd in deze 3D techniek, die het mogelijk maakt om een bewegend beeld te realiseren, dat ontstaat bij kantelen van het boekje. Elk 3D motion boekje heeft een fascinerend ontwerp en is door de hoge kwaliteit een collectorsitem voor de stripverzamelaar. De serie is niet meer compleet te koop in de stripwinkels. Een tweede 3D coverdruk is in voorbereiding.

Verrassende 3D beelden op 52 covers van stripboekjes - 2 Verrassende 3D beelden op 52 covers van stripboekjes - 3 Verrassende 3D beelden op 52 covers van stripboekjes - 4


Gerelateerde artikelen