De heilzame werking van kleur al jarenlang bekend

5 juni 2014

De inhoud van het boek over de creatieve en psychische werking van kleuren geven de lezers tips en achtergronden over het gebruik van kleur in ons dagelijks leven. De benadering is voor een deel gebaseerd op onze eeuwenoude kennis over werking en betekenis van kleuren.

De heilzame werking van kleur al jarenlang bekend

Die schöpferkraft der Farben

Het boek richt zich op mensen, die van kleuren houden, de energie die van kleuren uitgaat creatief inzetten en die ook nu nog nieuwsgierig zijn naar nieuwe toepassingen van kleur. De auteurs en kleurendeskundigen George en Mary Weddell waren helderzienden en hebben vele jaren met kleur experimenten uitgevoerd om de kracht en de onderlinge verhoudingen tussen kleuren te ervaren. Ook medeauteur Miriam B. Willis heeft spirituele gaven om kleuren te herkennen en te plaatsen. De overdracht van het zien van kleuren zette zij om in kleurwaaiers, die ook een speciale betekenis meekregen. Vanuit gezamenlijke geloofsovertuiging en eigen ervaringen heeft zich een sterke wil ontwikkeld hun geloof in de heilzame werking van kleuren over te dragen aan personen. Door een bundeling van hun jarenlange ervaringen en de verzamelde reacties van anderen is er een praktische handleiding ontstaan waarmee liefhebbers en geïnteresseerden voor kleur hun kennis kunnen opbouwen, verder verrijken en het geloof in spirituele krachten zelf ervaren.

ISBN 978-3-89767-581-0, “Die schöpferkraft der Farben”, Mary Dies Weddell, Georg W. Weddell en Miriam B. Willis, Schirner Verlag, 2007, 412 pagina’s.


Gerelateerde artikelen