Amsterdam biedt bezoekers twee ontdektentoonstellingen

27 december 2017

In “Body Worlds: The Happiness Project” in hartje Amsterdam ontdekken bezoekers de wonderen van het menselijk lichaam bij een rondgang langs meer dan 200 echte menselijke lichaamsdelen, waaronder losse organen en ongeveer 20 plastinaten van het hele lichaam. De tentoonstelling neemt de bezoeker mee op een spannende ontdekkingsreis waar je de complexiteit en kwetsbaarheid van het lichaam ontdekt. Zo zijn bloedvaten en spieren blootgelegd en wordt verteld hoe stress, roken en sport onze gezondheid kunnen beïnvloeden. Body Worlds is gevestigd op Damrak 66.

Amsterdam biedt bezoekers twee ontdektentoonstellingen

Body Worlds: The Happiness Project

In de fantastische wereld van “Ripley’s Believe It or Not” is de echte waarheid bijna niet te onderscheiden van fictie. De ongelooflijke en fascinerende objecten, voorwerpen en opstellingen uit de verzameling van de beroemde wereldreiziger Robert Ripley zal iedereen erg verrassen. Al direct bij de entree van het museum is een visuele illusie zichtbaar, gemaakt van limonadeblikjes. Bezoekers vinden op vijf verdiepingen met 19 zalen meer dan 600 ongelooflijke stukken, een 5D bioscoop, illusies en puzzels en de grootste haaientanden ter wereld. Het museum staat op de locatie Dam 21, direct in het centrum.

Amsterdam biedt bezoekers twee ontdektentoonstellingen - 2 Amsterdam biedt bezoekers twee ontdektentoonstellingen - 3 Amsterdam biedt bezoekers twee ontdektentoonstellingen - 4


Gerelateerde artikelen