Beveiligingshologrammen beschermen uw producten

17 augustus 2016

Het Italiaanse holografische ontwerp- en productiebedrijf Leonardus uit Soliera is al sinds het eind van de 90-er jaren van de vorige eeuw actief op de markt van holografische materialen en producten. Tijdens de vakbeurs drupa 2016 maakten wij kennis met de nieuwste producten van dit interessante bedrijf als producent van onder andere miljoenen Pokémon holografische stickerplaatjes voor vele verzamelaars in Italië en vele andere landen.

Beveiligingshologrammen beschermen uw producten

Leonardus Holographic Technology

Zij maken ook holografische verpakkingen en zijn vooral actief op het gebied van het beveiligen van producten en documenten met speciale holografische zelfklevende en gedrukte stickers. De hologrammen hebben een standaard ontwerp of worden volgens klantenspecificaties ontworpen en geproduceerd. Bijzondere effecten in de hologrammen zorgen voor authenticiteit, hoge betrouwbaarheid en optimale beveiliging van producten en verpakkingen. Het promotiehologram van Leonardus bevat een microtekst, het bedrijfslogo, 2D-3D-effecten, diffractiepatronen, kinetische effecten en is gedrukt in natuurgetrouwe kleuren.

Beveiligingshologrammen beschermen uw producten - 2 Beveiligingshologrammen beschermen uw producten - 3

Realisatie van het promotiehologram op OF 350 door Leonardus Holographic Technology, Via Vasco De Gama 29, 41019 Soliera, www.leonardus.it.


Gerelateerde artikelen