Holografie-conferentie 2016 biedt de nieuwste innovaties

7 oktober 2016

Tijdens de 2daagse holografie-conferentie in het Westin Warsaw Hotel in Warschau in de periode 29-30 november 2016 komen de belangrijkste vertegenwoordigers uit de werelden van holografische producten en holografische toepassingen samen om hun ervaringen uit te wisselen, zaken te doen en om hun producten te tonen. Experts uit handel, industrie en onderzoek bespreken tijdens voordrachten de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en toepassingen.

Holografie-conferentie 2016 biedt de nieuwste innovaties

The Holography Conference

De organisatoren van de conferentie en de bijbehorende productenshows verdeelden de voordrachten in acht samenhangende aandachts- en toepassingsgebieden. Extra aandacht is er voor het gebruik van holografisch materiaal op bankbiljetten en het beveiligen van documenten tegen namaak. Voor de lezers van Optische Fenomenen bekende sprekers als Hans Bjelkhagen, Hugues Souparis, Michael van Gestel en Paul Dunn geven voordrachten.

Holografie-conferentie 2016 biedt de nieuwste innovaties - 2 Holografie-conferentie 2016 biedt de nieuwste innovaties - 3 Holografie-conferentie 2016 biedt de nieuwste innovaties - 4

Over het toenemende gebruik van hologrammen voor beveiliging en verfraaien van publicaties geeft Stanislovas Zacharovas een beeld van de stand van zaken. Hij is de co-auteur van het interessante referentie- en studieboek “Practical Holography”, 4e editie, en tevens directeur en onderzoeker bij het holografische bedrijf Geola Digital uab uit Litouwen (zie ook onze publicatie OF 348 en op ons blog). Voor informatie www.theholographyconference.com.


Gerelateerde artikelen