Geola Digital zorgt voor een compleet holografisch traject

7 oktober 2016

Het holografisch bedrijf Geola Digital uab uit Litouwen is inmiddels wereldwijd bekend als een bedrijf dat een volledig pakket aan holografische apparaten, materialen en producten levert voor vele nieuwe en bestaande toepassingen. Daarbij behoren ook de voor onderzoek en productie noodzakelijke lasers, optische componenten en systemen en lichtgevoelige materialen.

Geola Digital zorgt voor een compleet holografisch traject

Geola Digital biedt complete holografische systemen

In Duitsland is Geola Digital vertegenwoordigd door het bedrijf Topag Lasertechnik uit Darmstadt. Wetenschappers, ingenieurs en technici van Geola hebben meerdere uitvindingen, systemen en patenten op hun naam staan. Zij ontwikkelden onder andere pulslasers voor optimale holografische opnamen of 3D-meetdoeleinden, digitale holografische printers en uitrustingen voor het reproduceren van hologrammen. Het bedrijf is geregistreerd in 1996 als Geola en werd in 2007 omgevormd tot Geola Digital uab.

Geola Digital zorgt voor een compleet holografisch traject - 2 Geola Digital zorgt voor een compleet holografisch traject - 3

De technieken in gebruik bij Geola zijn beschreven in deze boeken. Aan de inhoud van deze studieboeken hebben medewerkers van het bedrijf Geola meegewerkt.


Gerelateerde artikelen