Drupa heeft aandacht voor beeldtechniek in 3dimensies

19 december 2016

Het unieke concept van de internationale vakbeurs drupa biedt een uitgesproken internationaal platform voor de presentaties van nieuwe trends, systemen, innovaties en bestaande posities in de nog steeds sterk gekoppelde werelden van druk en papier.

Drupa heeft aandacht voor beeldtechniek in 3dimensies

drupa 2016

Onze meerdaagse bezoeken aan de drupa hebben zich geconcentreerd op contacten met medewerkers van firma’s en vertegenwoordigingen van holografische materialen, producten en toepassingen. De drupa vond plaats op het immense beursterrein van de Messe Düsseldorf in de periode van 31 mei tot en met 10 juni 2016.

Drupa heeft aandacht voor beeldtechniek in 3dimensies - 2 Drupa heeft aandacht voor beeldtechniek in 3dimensies - 3 Drupa heeft aandacht voor beeldtechniek in 3dimensies - 4

Wij zijn bij de volgende bedrijven op bezoek geweest en meerdere bedrijven droegen bij aan promotie van holografische stickers:
UFLEX Limited - Holography Division, A-1 Sector 60, Noida, 201301, India, www.uflexholography.com.
HOLOART Hi-Tech-Co., Ltd., Building R3-A4, High-Tech Industrial Park, South Area of High-Tech Zone Shenzhen City, Guangdong Prov., China, www.holoart.com.cn.
HOLOSTIK India Ltd., 30 Devika Tower, 6 Nehru Place, New Delhi-110019, India, www.holostik.com.
Chakavak Printing House, 6th Floor, No.1, Hekmat All, Bozorgmehr St, Felestin Ave, Teheran, Iran, www.azarhologram.com.
Leonardus Holographic Technology, Via Vasco de Gama, 29, Z.I. Sozzigalli, 41019 Soliera, Italië, www.leonardus.it.
DuPont Electronics & Communications, 974 Centre Road, Chestnut Run 721-1328, Wilmington, DE 19805, USA, www.authentication.dupont.com.


Gerelateerde artikelen