Fascinerende 3D beelden in 3D-Museum in Dinkelsbühl

22 december 2014

Met een knipoog naar de bezoekers gaat het Museum voor de Derde Dimensie - Museum 3.Dimension het winterseizoen in. Kijk voor de openingstijden van het museum gedurende de wintermaanden en in de weekenden op zaterdag en zondag van 11 tot 17 uur, naar de informatie op de site van het Museum 3.Dimension.

Fascinerende 3D beelden in 3D-Museum in Dinkelsbühl

Museum 3.Dimension

Voor groepen en schoolklassen zijn in die periode andere openingstijden op afspraak mogelijk. In het museum maken bezoekers uitgebreid kennis met alle vormen van 3D beeldtechnieken van vroeger tot en met heden en met alle vormen van optische illusies en andere optische verschijnselen. Dankzij de grote expositieruimten en de vele objecten valt er veel te doen voor het publiek. Neem alvast een kijkje naar de fascinerende collecties op de website www.3D-Museum.de.

Het 3D-Museum is gevestigd in een authentiek gebouw in een stadje dat ligt aan de Romantische route. Een bezoek aan het museum wordt zeker gecombineerd met een bezoek aan het stadje Dinkelsbühl met een schat aan historische gebouwen en een historische verdedigingsmuur rond het stadscentrum.

Museum 3.Dimension
Nördlinger Tor, D-91550 Dinkelsbühl.