Groots opgezette expositie met werken van Jos de Mey

25 maart 2015

Vanaf 8 mei tot en met 5 juli 2015 staat in het Cultuurhuis van het bedrijf BASF in de Duitse stad Schwarzheide een grote tentoonstelling met kunstwerken met een stijl van illusionistische en merkwaardige bouwconstructies van de Belgische kunstschilder Jos de Mey (1928-2007) gepland. Kijk voor meer informatie regelmatig op de website van de onderneming BASF.

Groots opgezette expositie met werken van Jos de Mey

Kulturhaus BASF Schwarzheide

U kunt alvast genieten van zijn fascinerende kunstwerken door aankoop van het boek “Jos de Mey” met 229 afbeeldingen van kunstwerken. Zie voor details de informatie op de website en in de OF-webshop. Het latere werk van Jos de Mey straalt een sfeer uit van het typische Vlaamse landschap in een combinatie van onmogelijke figuren, rare perspectieven en herkenbare iconen van bekende kunstschilders. Door zijn vakmanschap en inspiratie om alles tot in de details te schilderen krijgen zijn werken fascinerende uitstralingen tussen fantasie en werkelijkheid. Elke vierkante centimeter is gedetailleerd ontworpen en geschilderd. Steen voor steen en wolkje voor wolkje. Een must voor liefhebbers.

Groots opgezette expositie met werken van Jos de Mey - 2 Groots opgezette expositie met werken van Jos de Mey - 3 Groots opgezette expositie met werken van Jos de Mey - 4

Kulturhaus BASF Schwarzheide, Schipkauer Straße 1, D-01987 Schwarzheide, www.basf-schwarzheide.de.


Gerelateerde artikelen