Horst BaerenzCao is bekend als meester van het realisme

7 oktober 2016

Met de expositie “Splash” in het museum Explora belicht Christine Wagner Gallery van 1 oktober 2016 t/m 17 januari 2017 het werk van de Offenbacher kunstenaar Horst BaerenzCao, een grote meester van het realisme in de kunst. In de beginjaren van zijn kunstzinnige ontwikkeling sloot hij zich aan bij een groep kunstenaars onder de legendarische naam Patio Galerie. In Explora maken bezoekers onder andere kennis met een serie kunstwerken op het formaat van ansichtkaarten.

Horst BaerenzCao is bekend als meester van het realisme

Frankfurt Science Center Explora

Samen met Gerhard O. Stief, de bezitter van Explora, ontwierp en realiseerde de kunstenaar een schat aan illusionistische kunstwerken en driedimensionale objecten, die kijkers op het verkeerde been zetten met een boeiend spel tussen zien, waarnemen en illusies. In het museum hangen verschillende werken van Horst BaerenzCao, die hij exclusief in opdracht voor het museum realiseerde. De Christine Wagner Gallery CWG is gevestigd in de nabuurstad Offenbach.

Horst BaerenzCao is bekend als meester van het realisme - 2 Horst BaerenzCao is bekend als meester van het realisme - 3 Horst BaerenzCao is bekend als meester van het realisme - 4

Frankfurt Science Center Explora, Glauburgstrasse 1/Lortzingstrasse 15, D-60318 Frankfurt am Main/Nordend, www.explora.de.