Koesteren van de schatten van onze kwetsbare aarde

28 februari 2017

Alle verzamelaars en belangstellenden van het speciale bonustijdschrift Das Erbe Unserer Welt worden met de winter 2016 uitgave verrast op een schat aan artikelen over kunst, cultuur, historie, reizen, architectuur en veel mooie dingen uit het leven. Het tijdschrift Das Erbe Unserer Welt is een extra uitgave voor de abonnees van de Duitse editie van National Geographic en verschijnt tweemaal per jaar. Momenteel zijn er 12 edities verschenen vanaf 2011.

Koesteren van de schatten van onze kwetsbare aarde

Das Erbe Unserer Welt - winter 2016

In het hoofdartikel van deze goed verzorgde uitgave gaat het over het leven en werk van 1000 dagen van John F. Kennedy in het Witte Huis. Daarnaast heeft de redactie gezorgd voor een veelzijdigheid aan onderwerpen en wetenswaardigheden. In het gedeelte van de agenda bespreekt de redactie een aantal kunstexposities en de belangstelling van Goethe voor de Franse cultuur. In de sector Kunst & Architectuur worden de door architect Jean Nouvel ontworpen gebouwen besproken. Ook door hem ontworpen producten zijn besproken.

In de sector Fotografie is van de fotograaf Michael O’Neill zijn voorkeur voor yoga in beeld gebracht en zijn een aantal foto-opnamen van de grote dansfotografe Lois Greenfield afgedrukt in deze publicatie. Natuurlijk is er in het zogenoemde Lutherjaar aandacht voor de reformatie door Martin Luther. Volgens historische verhandelingen startte de reformatie in 1517. Een interessante en diepgaande vertelling. De publicatie eindigt met een artikel over de bonte beschilderde muren in Montreal. In deze stad vindt elk jaar in juni een festival plaats, waarin muren worden beschilderd met vrolijke en kleurrijke taferelen.

Das Erbe Unserer Welt - winter 2016, www.daserbeunsererwelt.com.


Gerelateerde artikelen