Kunstenaar Patrick Hughes vierde zijn 75e verjaardag

2 februari 2015

Ter gelegenheid van zijn 75e verjaardag organiseert Galerie Boisserée tot en met 7 maart 2015 een groots opgezette expositie met het fascinerende werk van de Engelse kunstenaar Patrick Hughes (geboren in het jaar 1939 in Birmingham). Zijn moderne kunstwerken hebben een begoochelde en spannende driedimensionale beleving, die vooral zorgt voor verrassing en verbazing bij de toeschouwers.

Kunstenaar Patrick Hughes vierde zijn 75e verjaardag

Galerie Boisserée

Elk kunstwerk is met hoogste precisie ontworpen, gemonteerd en voorzien van prachtige details. Hughes speelt met het principe van perspectivisch ontwerpen en het ervaren ervan. Tijdens de looptijd van de expositie zijn alle aangeboden werken zichtbaar op de website. Tevens is zijn nieuwste publicatie te koop. Ook bij Optische Fenomenen is een interessante publicatie met zijn werk verkrijgbaar.

Kunstenaar Patrick Hughes vierde zijn 75e verjaardag - 2 Kunstenaar Patrick Hughes vierde zijn 75e verjaardag - 3
Afb. De voorzijde van de uitnodigingskaart voor de feestelijke opening van de verkoopexpositie toont een gedeelte van het driedimensionale kunstwerk “Moving Bauhaus” uit 2014, met de afmetingen 48 x 125 x 21 cm; © VG Bild-Kunst, Bonn 2015.

Galerie Boisserée, Drususgasse 7-11, D-50667 Keulen, www.boisseree.com.