Magie in 3 dimensies bij Walter Spierings

20 september 2015

Het Nederlandse bedrijf Dutch Holographic Laboratory B.V. onder leiding van Walter Spierings, biedt een gedifferentieerd programma aan 3D en 2D/3D kwaliteitshologrammen. Op basis van wensen van de klant en de technische mogelijkheden worden de hologrammen ontworpen en gerealiseerd in een uitvoering als filmhologram op glas of kunststof of als drukhologram eveneens op een drager van kunststof. Het bedrijf beschikt over een langdurige ervaring en realiseert de ontwerpen en de afdrukken van de hologrammen in eigen huis.

Magie in 3 dimensies bij Walter Spierings

Dutch Holographic Laboratory

Via de website zijn er vele hologrammen kant en klaar te bestellen. Walter Spierings en zijn team leveren ook maatwerk in diverse prijsklassen. In ons land is hij één van de belangrijkste leveranciers van de zogenoemde glasreflectiehologrammen. Echte drie dimensionale beelden worden opgenomen op een vlak oppervlak. Een halogeen spotje op een bepaalde positie boven het glashologram geeft dan op een scherpe wijze de oorspronkelijke 3D beelden op een fascinerende wijze weer. De productie van hologrammen is niet langer een wetenschappelijk experiment, maar is inmiddels uitgegroeid tot een belangrijk middel voor reclame en promotionele activiteiten.

De website geeft veel informatie over het produceren van hologrammen. Wereldberoemd van Walter Spierings is zijn glashologram van een microscoop. Zelfs kan je door het oculair kijken. Documenten, publicaties, diploma’s, getuigschriften en reclamefolders krijgen een aanvullende waarde en meer aandacht door het gebruik van een hologram in drukvorm of als sticker. Het promotiehologram geeft weer eens een goed voorbeeld van de mogelijkheid om grote objecten in drie dimensies op een klein plaatje af te beelden.


Dutch Holographic Laboratory B.V., Kanaaldijk Noord 61, NL-5642 JA Eindhoven, www.holoprint.com.


Gerelateerde artikelen