DWDD college Zwarte Gaten toont 3D - hologram Planets

11 januari 2016

In het tv-programma DWDD University (De Wereld Draait Door) kreeg Robbert Dijkgraaf, directeur van het Princeton Institute for Advanced Studies in een live hoorcollege een platform voor de magische wereld van de Zwarte Gaten. Aan het slot van zijn college verwees hij naar het gebruik van holografische beeldtechnieken voor het beter begrijpen van het fenomeen van zwarte gaten.

DWDD college Zwarte Gaten toont 3D - hologram Planets

Dutch Holographic Laboratory

Bij zijn presentatie maakte hij gebruik van een driedimensionale afbeelding in het hologram Planets, een product van Dutch Holographic Laboratory van Walter Spierings te Eindhoven. Zijn bedrijf is trots op deze speciale aandacht door Robbert Dijkgraaf en de aandacht voor de mogelijkheden van holografie en van hologrammen voor educatie, reclamedoeleinden, kunstuitingen, beveiliging van waardepapieren, verpakkingen, paspoorten en identiteitskaarten, bankbiljetten, bankpasjes, diploma’s en vele andere waardevolle documenten.

DWDD college Zwarte Gaten toont 3D - hologram Planets - 2
Het computer gegenereerde 3D-hologram Planets toont verscheidene planeten, zwevend in de ruim-te met sterren in de achtergrond. De centrale pla-neet is omgeven met stenen, die geostationair ro-teren. Ontwerp en productie Walter Spierings van Dutch Holographic Laboratory, Eindhoven. Getoond tijdens het hoorcollege Zwarte Gaten.

Walter Spierings is pionier in de holografie en heeft een succesvolle onderneming gerealiseerd voor het ontwerp en productie van alle vormen van hologrammen. Voor meer informatie www.holoprint.nl.


Gerelateerde artikelen