Optische Fenomenen ontving van Filatelie de Tholen-trofee

21 december 2019

Op voordracht van een daartoe ingestelde commissie besloot de Raad van Toezicht van de Stichting Nederlandsch Maandblad voor Philatelie de jaarlijks toe te kennen L.H. Tholen Trofee voor het jaar 2018 uit te reiken aan redacteur Jan M. Broeders van de nieuwsbrief OF. Deze onderscheiding “L.H. Tholen Trofee” wordt jaarlijks toegekend aan een persoon, die in het afgelopen jaar de beste filatelistische voorlichting of promotie heeft gegeven aan lezers en kijkers in een niet filatelistische publicatie of ander publiciteitsmedium.

Optische Fenomenen ontving van Filatelie de Tholen-trofee

L.H. Tholen Trofee 2018 uitgereikt.

De onderscheiding in de vorm van de oorkonde en een tinnenbord met inscriptie is uitgereikt tijdens het traditionele najaarsdiner in Utrecht. Voorzitter Hans Kraaibeek (links op de foto) van de Stichting Nederlandsch Maandblad voor Philatelie reikte de onderscheiding uit aan Jan M. Broeders van de nieuwsbrief Optische Fenomenen tijdens het feestelijke najaarsdiner in het Van der Valk hotel in Utrecht op zaterdag 7 december 2019.

Optische Fenomenen ontving van Filatelie de Tholen-trofee - 2 Optische Fenomenen ontving van Filatelie de Tholen-trofee - 3 Optische Fenomenen ontving van Filatelie de Tholen-trofee - 4
De oorkonde en de trofee uitgereikt aan OF.


Gerelateerde artikelen