Postzegelcollectie Illusies blijft ook dit jaar groeien

1 januari 2018

De OF-Postzegelcollectie Illusies laat een flinke groei zien door scherpe observaties in diverse thematische postzegelcollecties van Optische Fenomenen, door het zoeken in stockboeken bij postzegelhandelaren, door samenwerking met postzegelgroothandelaren, door onze vele relaties, door het bezoeken van postzegelbeurzen en het gedetailleerd doornemen van het bekende Duitse postzegeltijdschrift van Michel.

Postzegelcollectie Illusies blijft ook dit jaar groeien

OF-Postzegelcollectie Illusies

Aan het opbouwen van een postzegelcollectie met afbeeldingen waarin het thema “visuele en optische illusies” de hoofdrol speelt is lastig te definiëren. De verzamelaar vult de inhoud zelf in en beleef zo het plezier van het verzamelen van postzegels. Om onze lezers op weg te helpen hebben wij een aantal postzegels geselecteerd. Door de mogelijkheid om ook als privépersoon postzegels te laten maken zijn er inmiddels prachtige zegels verschenen.

Postzegelcollectie Illusies blijft ook dit jaar groeien - 2 Postzegelcollectie Illusies blijft ook dit jaar groeien - 3 Postzegelcollectie Illusies blijft ook dit jaar groeien - 4


Gerelateerde artikelen