Publicatie Siegerpost maakt vele filatelisten enthousiast

2 september 2017

Al jarenlang ontvangen wij de periodieke publicatie Siegerpost, een uitgave van de internationaal opererende firma Hermann E. Sieger, een leverancier van postzegels, poststukken, munten en toebehoren voor de verzamelaars. Inmiddels is de publicatie Siegerpost uitgegroeid tot een respectabele bron van filatelistische en numismatische informatie over nieuwe uitgiften van postzegels, munten en toebehoren. De afgelopen jaren is de geweldig mooie publicatie 124 pagina’s dik geworden.

Publicatie Siegerpost maakt vele filatelisten enthousiast

Zwitserland bracht de eerste “selfie”-postzegel uit.

Om onze lezers een beeld te geven van de uitstraling van deze interessante uitgave zijn de titelpagina’s van twee recente uitgaven afgebeeld. Klanten van Hermann E. Sieger ontvangen de publicaties gratis. Alle getoonde en beschreven postzegels en munten kunnen besteld worden. Modelbouwers en verzamelaars van modelauto’s, modeltreinen en technische modellen vinden bij elke uitgave van Siegerpost de extra publicatie Top-Collect met verzamelbare modellen. Siegerpost bespreekt nieuwe en veelal bijzondere filatelistische uitgaven uit vele landen door perfecte afbeeldingen en toelichtingen.

Publicatie Siegerpost maakt vele filatelisten enthousiast - 2 Publicatie Siegerpost maakt vele filatelisten enthousiast - 3 Publicatie Siegerpost maakt vele filatelisten enthousiast - 4

Meerdere nieuwigheden zijn bovendien exclusief bij Sieger verkrijgbaar. Voor thematische postzegelverzamelaars een unieke en rijk geïllustreerde publicatie om snel en efficiënt op de hoogte te zijn van filatelistische noviteiten, oudere en nieuwere postzegels in postfrisse en gestempelde uitvoering en van de nieuwste uitgiften van Euromunten en verzamelwaardige muntuitgiften van andere landen over de gehele wereld. In de nieuwste uitgave (417-2017) van Siegerpost is opnieuw een bijzondere postzegel uit Oostenrijk aangeboden en uitgebreid besproken en uit Zwitserland komt de eerste “selfie”-postzegel. De redactie van Siegerpost speelt met de informatie ook in op bijzondere herdenkingen en gebeurtenissen waaraan speciale postzegels zijn gekoppeld. Verzamelaars van 3D-postzegels vinden actuele informatie over de nieuwe uitgiften. Raadpleeg voor meer informatie de site www.sieger.de.


Gerelateerde artikelen