Viering 70 jaar holografie op internationaal congres

27 maart 2017

De internationale Holography Conference vindt dit jaar plaats in Barcelona in de periode van 16 en 17 november 2017. Met een uitgebreid lezingenprogramma en een compacte informatiemarkt krijgen deelnemers aan deze toonaangevende conferentie een beeld van de stand van zaken over de beschikbaarheid van hologrammen, holografische technieken en systemen en het gebruik van holografie en hologrammen.

Viering 70 jaar holografie op internationaal congres

Reconnaissance International

Ook geven experts en onderzoekers een beeld van de holografische innovaties en de state-of-the-art in toepassingsgebieden. Gedurende de conferentie van twee dagen staat de viering van 70 jaar holografie centraal. In die 70 jaar heeft het hologram een geweldige ontwikkeling doorgemaakt. Er zijn tevens heel veel holografische beveiligingstechnieken ontwikkeld, die ervoor zorgen dat onze reisdocumenten, bankbiljetten, bankpasjes en vele andere producten niet eenvoudig nagemaakt worden. Op de promotiefolder voor de conferentie zijn de belangrijkste stappen in de ontwikkelingen en toepassingen van holografie en holografische producten besproken. Dennis Gabor geldt als de ontdekker.

Reconnaissance International, 10 Windmill Business Village, Brooklands Close, Sunbury-on-Thames, UK, www.theholographyconference.com.


Gerelateerde artikelen