Patrick Hughes speelt met serie nieuwe perspectieven

1 maart 2015

De geweldige kunstzinnige activiteiten en fascinerende creatieve vindingen door de Engelse kunstenaar Patrick Hughes mogen zich verheugen op grootse belangstelling van verzamelaars, musea en liefhebbers van optische illusies en 3D kunstwerken. Met name zijn driedimensionale werken hebben een bijzondere uitstraling en een geweldige magische uitwerking op het kijkgedrag en de reacties van het publiek.

Patrick Hughes speelt met serie nieuwe perspectieven

Flower Gallery presenteert Patrick Hughes

Zijn 75e verjaardag was zowel voor hem als voor zijn uitgever en bevriende galerie een extra stimulans voor het ontwerpen en realiseren van een reeks nieuwe kunstwerken waarin het omgekeerde perspectief de hoofdrol speelt in de beeldopbouw. Tevens verscheen de prachtige publicatie “A New Perspective Patrick Hughes” bij een grote expositie bij Flowers Gallery in Londen.

Een representatief deel van deze expositie is nu tot en met 7 maart 2015 te zien en te koop in Galerie Boisserée in de Duitse stad Keulen (Drususgasse 7-11). Uitgave OF 332 bracht al een bericht over deze expositie, waar ook het nieuwe boek te koop is. Op de website van de Galerie zijn gedurende de looptijd van de expositie alle aangeboden werken zichtbaar. In een volgende uitgave van de nieuwsbrief bespreken wij uitgebreid het nieuwe boek.