Verfproducent presenteert een serie kleurdocumenten

26 november 2014

Als ’s werelds grootste verfproducent staat de naam van het bedrijf AkzoNobel synoniem voor kennis en inzicht in alle aspecten van kleur en design. Onder de merknaam Sikkens fabriceert en verkoopt de onderneming decoratieve verven en zorgt voor de verspreiding van informatie over verven, kleur en kleurtoepassingen.

Verfproducent presenteert een serie kleurdocumenten

En de kleur is ....

Onder de titel “En de kleur is ….” heeft het bedrijf een serie boeken en opleidingmodules laten ontwerpen. De serie wordt wereldwijd uitgegeven in landen waar de onderneming met de verkoop van verven actief is. Vele kleuren van de regenboog zijn daarbij in drukvorm verschenen.

Verfproducent presenteert een serie kleurdocumenten - 2 Verfproducent presenteert een serie kleurdocumenten - 3 Verfproducent presenteert een serie kleurdocumenten - 4

De boekjes geven een schat aan gegevens en informatie over kleur, kleurtoepassingen en -eigenschappen voor kleurgebruikers, kleurspecialisten en kleurenadviseurs. De inhoud van de serie is zeker geschikt voor gebruik in kleuropleidingen en geeft ook antwoorden op vele vragen over specifiek gebruik van een bepaalde kleur.

Speciaal voor jongeren is het boek color vervaardigd. Met de inhoud van dit speelse boek worden jongeren op actieve wijze geïnformeerd over het fenomeen kleur.


Gerelateerde artikelen