Avonturen van Tom Poes nu ook te zien op postzegels

4 september 2016

Rondom het verschijnen van twee Nederlandse postzegels ter gelegenheid van de viering van 75 jaar Tom Poes, is voor de abonnees en relaties van PostNL Collect Club het stripboek “Tom Poes en de pasmunt” verschenen. In het stripboek zijn vier pagina’s gereserveerd voor vier extra aan te kopen postzegelvelletjes met plaatjes uit deze bekende strip uit het jaar 1965. Met bijpassende postzegels wordt dit leuke avonturenboek van Tom Poes compleet en als verzamelboek extra waardevol.

Avonturen van Tom Poes nu ook te zien op postzegels

Tom Poes bij PostNL

De strip is volledig in herdruk verschenen en nu dan voorzien van postzegelblokjes met afbeeldingen van figuren uit de strip. Wij hebben voor onze lezers de voorzijde van het nieuwe stripboek, het blokje Tom Poes 75 jaar met 10 frankeergeldige postzegels voor het huidige standaardtarief en twee van de vier extra ontworpen blokjes hieronder afgedrukt. Het stripboekje werd beschikbaar gesteld aan kopers van postzegels met een minimale bestelwaarde.

Avonturen van Tom Poes nu ook te zien op postzegels - 2 Avonturen van Tom Poes nu ook te zien op postzegels - 3 Avonturen van Tom Poes nu ook te zien op postzegels - 4

De strip van Tom Poes zal zeker een nieuwe groep lezers aanspreken door de prachtige tekeningen en het bijzondere taalgebruik. Voor alle liefhebbers van postzegels weer een waardevolle aanvulling voor de postzegelverzameling en voor de grote groep stripverzamelaars een pracht uitgave voor de collectie. Kijk op www.collectclub.nl.


Gerelateerde artikelen