Fotografica- en filmveilingen

17 april 2013

Voor de vele verzamelaars van antieke en bijzondere foto- en filmapparaten en toebehoren zijn er regelmatig speciale veilingen bij het Veilinghuis Breker in Keulen. Het geweldige aanbod staat telkens afgebeeld in goed verzorgde en kleurrijke catalogi. Dankzij de uitgebreide informatie, de scherpe foto’s en een aangegeven richtprijs is het mogelijk om zelfs vanuit de catalogus te bieden op het betreffende product.

Fotografica- en filmveilingen

Bijzonder aanbod bij het Veilinghuis Breker in Keulen

Voor de vele verzamelaars zijn er tevens bijzondere fotografische onderdelen in het grote aanbod beschikbaar. Op het gebied van optische apparaten is er telkens veel materiaal te vinden. De veilingen bieden voor gebruikers en verzamelaars van stereoscopische camera’s, 3D-viewers en 3D-foto’s schatten aan antieke en modernere apparaten. Van het fabricaat Raumbild-3D-albums worden regelmatig meerdere complete opbergdozen met stereofoto’s aangeboden.

Fotografica- en filmveilingen - 2

Bij de afdeling rariteiten vinden we spionage-camera’s, stereoviewers, minicamera’s en een hele reeks aan klassieke foto’s, gemaakt met oudere fototechnieken. De catalogi bevatten voorts aanbod aan erotische foto’s, kijkkastfoto’s, lichtdoorlatende foto’s en optische illusies in de vorm van anamorfosen, dia’s voor de toverlantaarn en mooie zeldzame zogenoemde toverlantaarns.

Kijk voor details en het rijke aanbod op de website www.breker.com of kom naar de kijkdagen voorafgaand aan de veilingen.


Gerelateerde artikelen