Fotografica-& filmveiling met kansen voor de verzamelaars

13 april 2021

Op vrijdag 23 april 2021 start om 14 uur precies de 159e Fotografica- en Filmveiling bij het Veilinghuis Breker in Keulen. De als vanouds keurig verzorgde veiling vindt onder de huidige bijzondere gezondheidsomstandigheden op een andere wijze plaats. Kijk voor het verloop van de organisatie, de mogelijkheden van het bieden en eventueel een voorbezichtiging naar de voorwaarden en de informatie op de site van het veilinghuis.

Fotografica-& filmveiling met kansen voor de verzamelaars

Auction Team Breker

In elk geval is het mogelijk om voorafgaand aan de veiling de uitstekend ontworpen en informatieve catalogus voor de 159e fotografica- & filmveiling aan te schaffen. De tweetalige catalogus (D/E) bevat alle veilingstukken, de belangrijkste gegevens, een prijsindicatie en een afbeelding van het betreffende veilingstuk.

Fotografica-& filmveiling met kansen voor de verzamelaars - 2
Op de achterzijde van de nu al beschikbare catalogus (€ 28) staat een schat aan veilingstukken.

De verzamelaar, museumbeheerder en liefhebbers zien prachtige toestellen en toebehoren voor aanvullingen van collecties van foto- en filmtoestellen en accessoires als lenzen, stereokijkers, antieke foto’s, optisch speelgoed en doka-apparatuur voor museumcollecties.

Auction Team Breker, Otto-Hahn-Straβe 10, D-59887 Keulen, www.Breker.com.


Gerelateerde artikelen