Innovatieve oogheelkunde voor succesvolle operaties

22 juli 2017

In de eigen zorg over de kwaliteit van het gezichtsvermogen is het noodzakelijk om een gekwalificeerde oogarts te kiezen. In het algemeen bezoeken personen via een aanbeveling van de huisarts een praktijk van de oogarts voor de algemene diagnostische onderzoeken aan de anatomie van het oog, de toestand van het netvlies en de oogdruk. Indien de oogarts een diagnose heeft voor het uitvoeren van een operatie is het voor meerdere patiënten noodzakelijk zich te oriënteren op de beste kliniek, praktijk of ziekenhuis waar de handeling wordt uitgevoerd.

Innovatieve oogheelkunde voor succesvolle operaties

Moderne Augenheilkunde

De publicatie Moderne Oogheelkunde is een gewaardeerde informatieve brochure met een overzicht van een aantal geselecteerde oogartspraktijken en -klinieken in Duitsland. De oogartsen, specialisten en medewerkers van specialistische praktijken voor oogheelkunde en moderne en innovatieve oogoperaties stellen zich persoonlijk voor en geven lezers een kijkje in hun moderne praktijken en de modernste apparaten en systemen. De brochure geeft volledige informatie door twee extra interessante bijdragen.

In het eerste gedeelte wordt de opbouw en werking van het oog beschreven. Natuurlijk is er aandacht voor de geschiedenis en de ontwikkeling van de oogheelkunde. Ook zijn de meest voorkomende oogaandoeningen besproken en krijgt de lezer op een compacte wijze informatie over de nieuwste operatie- en correctiemethoden. In de tweede extra bijdrage zijn verschillende innovatieve behandelmethoden helder en uitgebreid besproken, zoals nieuwe lenzen plaatsen, glaucoombehandelingen, laseroperaties en hoornhuidtransplantatie. Alles rijk geïllustreerd en in twee talen.

ISBN 978-3-944583-11-2, “Moderne Augenheilkunde”, Tobias Neuhann, Neureuter Premium Publishers, 2017, 108 pagina’s.


Gerelateerde artikelen