Jaarbeurs Utrecht gastheer voor Vakantiebeurs en NOT

26 december 2016

Van 11 tot en met 15 januari 2017 vindt in het complex van de Jaarbeurs Utrecht de Vakantiebeurs plaats. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door reisaanbieders voor het reizen naar nieuwe bestemmingen. Naast vele reisorganisaties staan ook toeristenorganisaties van landen op de beursvloer om hun land aan te prijzen.

Jaarbeurs Utrecht gastheer voor Vakantiebeurs en NOT

Vakantiebeurs 2017 en NOT 2017

Meerdere musea, pretparken en vrijetijdparken bieden informatie over collecties en activiteiten. Diverse hotels, campings en overnachtingsadressen bieden informatie aan over mogelijkheden van logies en bijbehorende activiteiten van bezoeken van bezienswaardigheden. Kijk vooral uit naar de vele aanbiedingen. Voor informatie kijk op de site www.vakantiebeurs.nl.

Jaarbeurs Utrecht gastheer voor Vakantiebeurs en NOT - 2

In de periode van 24 tot en met 28 januari 2017 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Nationale Onderwijs Tentoonstelling - NOT plaats. De NOT is in Nederland de grootste vakbeurs voor professionals in het onderwijs. Bezoekers krijgen een interessant beursprogramma met nieuws en informatie over actuele ontwikkelingen en innovaties op onderwijsgebied.

Er zijn dagelijks lezingen, workshops, demonstraties en presentaties op de beursvloer. Uitgevers tonen hun nieuwste educatieve materialen en leermiddelen. Universiteiten en Hogescholen presenteren studieprogramma’s. Educatieve instellingen presenteren hun programma’s voor extra activiteiten. Voor meer informatie www.not-online.nl. Reis vooral met het openbaar vervoer.


Gerelateerde artikelen