Kastelen in Nederland nu op bijpassende postzegelblokjes

7 januari 2014

Met de presentatie van Collect nr.78, het tijdschrift voor verzamelaars en liefhebbers van postzegels, hebben de abonnees ook nu weer de mogelijkheid voor het bestellen van de nieuwste postzegels, munten en filatelistische producten.

Kastelen in Nederland nu op bijpassende postzegelblokjes

Kastelen in Nederland PostNL

Vanaf een bepaald bedrag ontvangen de bestellers een gratis exemplaar van het verzamelboek Kastelen in Nederland. In het verzamelboek is plaats gereserveerd voor vier postzegelblokjes met elk 3 prachtige kastelenzegels. Bij de aanschaf van het setje van vier blokjes worden vier klemstroken geleverd. De klemstroken worden geplakt op de daarvoor aangegeven bladzijden. Nederland kent tal van prachtige kastelen. Ze zien er allemaal anders uit en elk kasteel heeft zijn eigen geschiedenis. Foto’s van kastelen zijn boeiend en fascinerend door de architectonische vormgevingen en de verrassende contouren. Fotograaf Raymond Friederichs heeft in opdracht van Koninklijke PostNL foto’s van kastelen geleverd voor het verzamelboek. De foto’s van de gekozen kastelen zijn ingedeeld in vier groepen. De selectie is ingedeeld in de categorieën robuust, elegant, sober en romantisch. Een bijzonder boek voor zowel liefhebbers van kastelen, kasteeltuinen en van postzegels. Zo maken de lezers kennis met romantische ruïnes, elegante landhuizen en sprookjesachtige kastelen. Ook het laatste blokje Frans Hals wordt meegeleverd. Zo worden verzamelaars van postzegels weer extra beloond.

Kastelen in Nederland nu op bijpassende postzegelblokjes - 2 Kastelen in Nederland nu op bijpassende postzegelblokjes - 3


Gerelateerde artikelen