Kunstenares Anja Weinberg kiest voor een nieuw project

20 februari 2022

Vanuit een met succes gerealiseerd kunstproject van kleine houten mensjes met elk een eigen karaktervolle kleurrijke uitstraling, bedacht kunstenares Anja Weinberg een bijzonder aantrekkelijk nieuw project. Aan dat project “homo cooperativus” kan iedereen meedoen door het inleveren van een full-body foto in een zelf te kiezen situatie tijdens het sporten, winkelen, een feestje, in werkkleding of als naaktmodel.

Kunstenares Anja Weinberg kiest voor een nieuw project

Open Art Galerie Borken

Tot 10 maart a.s. is het mogelijk om deel te nemen aan dit kunstproject. Het beeld van de foto wordt geschilderd in olieverf op een mdf-paneel van 30 x 13 cm op een zwarte ondergrond. De kunstenares heeft een wens om tenminste 200 personen op die wijze op paneel vast te leggen en een gezicht te geven. Bij het tot stand komen van dit project is samengewerkt tussen de houdster van de galerie, Gerda Siebelt, en de kunstenares.

Kunstenares Anja Weinberg kiest voor een nieuw project - 2 Kunstenares Anja Weinberg kiest voor een nieuw project - 3

Aan het meedoen met dit kunstproject zijn relatief geringe kosten verbonden, waarvan een gedeelte van de opbrengst bestemd is voor een goed doel. Om belangstellenden en bezoekers van de galerie alvast een beeld te geven van dit leuke en fascinerende initiatief heeft Anja Weinberg alvast 60 schilderijtjes vervaardigd. De einddatum is 13 maart a.s. en de eindresultaten zijn dan te bewonderen. Bezoek de site voor deelname met uw foto.

Open Art Galerie, Neutor 15, D-46325 Borken, www.galerieopenart.de.


Gerelateerde artikelen