Loop in een huis op z’n kop en geniet van optisch bedrog

18 december 2023

Op de grootste locatie voor het kennis maken met de mysteries van optisch bedrog en het visuele spel van onmogelijke figuren en vals perspectief in Nederland kunt u terecht bij “Mind Mystery”. Die locatie staat geheel in het teken van het beleven van visuele en optische illusies en andere schatten aan optische verschijnselen.

Loop in een huis op z’n kop en geniet van optisch bedrog

Mind Mystery in Horst bij Venlo.

Bezoekers worden flink visueel bedrogen door fascinerende objecten, sculpturen en apparaten, die opgesteld om allen te laten kennismaken met bijzonderheden uit het wonderlijke proces van zien en waarnemen. Het groots opgezette gebouwencomplex van “Mind Mystery” heeft meerdere expositieruimten in zalen en buitenruimten.

Loop in een huis op z’n kop en geniet van optisch bedrog - 2 Loop in een huis op z’n kop en geniet van optisch bedrog - 3
Het betreden van dit huis is een echte belevenis!

Op het complex staat bovendien een echt op z’n kop gebouwd huis. Het betreden en lopen in dit huis geeft bezoekers een merkwaardige beleving en ervaring, die zeker heel lang in de herinnering blijft en zeker wordt doorgegeven aan familie, vrienden en kennissen. Na het zien en beleven van alle andere opstellingen, kunstwerken en zelf te bedienen experimenten binnen en buiten, is het goed toeven in de museumwinkel voor aankopen en voor de inwendige mens in het café-restaurant. Kijk vooraf naar de info op de website en organiseer dan uw geplande bezoek.

Mind Mystery, Tienrayseweg 10c, NL-5961 NL Horst, www.mindmystery.nl.