Mannenbladen in 3D uitvoering

23 juni 2017

Op de voorzijde van de Playboy prijkt op de novemberuitgave 2006 een heuse 3D foto van Priscilla Schippers. Door de speciale lenticulairtechniek heeft de afbeelding een sterk kinetisch effect. De opdracht voor het produceren van de plaat met het unieke spectaculaire bewegingseffect kreeg het Belgische bedrijf Crea Printing Industries.

Mannenbladen in 3D uitvoering

Playboy en SOAK Magazine

De vele beelden vloeien naadloos in elkaar en zorgen voor een verrassende en ondeugende uitstraling.
Deze uitgave van de Nederlandse Playboy met bewegende 3D-cover was alleen verkrijgbaar in die gebieden van Nederland waar de ontvangst van de programma’s van TV Digitaal Extra via leverancier @Home mogelijk is.

Mannenbladen in 3D uitvoering - 2 Mannenbladen in 3D uitvoering - 3 Mannenbladen in 3D uitvoering - 4
Playboy, nummer 11 van november 2006.SOAK Magazine, nummer 20 van augustus 2006.

Het Amerikaanse glossy tijdschrift SOAK Magazine bood haar lezers en kijkers elke twee maanden een bijzondere 3D uitstraling door het afbeelden van meerdere foto’s in anaglyfentechniek. Bij elke uitgave is een rood-blauwe 3D-bril gevoegd. Op dit moment zijn er 21 tijdschriften verschenen. Naast de speciale foto’s van de SOAK-girls bevat het tijdschrift regelmatig 3D-foto’s van auto’s en sportmensen en vele artikelen uit de Amerikaanse samenleving, mode- en filmindustrie.


Gerelateerde artikelen