Oneindige mogelijkheden voor de digitale fotografie

11 maart 2016

De internationale vak- en consumentenbeurs photokina 2016 vindt plaats van dinsdag 20 tot en met zondag 25 september in het beurscomplex in Keulen (D) onder de slogan “Imaging unlimited”. Het groots opgezette evenement presenteert in een nieuw concept en een nieuwe uitstraling een spektakel aan nieuwe modellen, ideeën, technieken en innovaties uit de beeldwerelden van Foto en Video.

Oneindige mogelijkheden voor de digitale fotografie

photokina 2016

Overal en gedurende de gehele dag worden er plaatjes geschoten met de moderne beelddragers als telefoon en tablet en ook nog door velen met een analoge of digitale foto- en videocamera. De mogelijkheden voor het ‘schieten’ van beelden zijn oneindig geworden. Het komt nu aan op de kwaliteit, het comfort, het opslaan en verzenden van de digitale plaatjes en het zonder problemen bewerken van digitale opnamen. Rondom het concept van vele presentaties van noviteiten, aanvullingen en verbeteringen treffen bezoekers een schat aan parallel evenementen aan in het grote complex van de beurshallen en in een aantal publieksruimten in de binnenstad van Keulen.

Tijdens diverse presentaties krijgen bezoekers een kans om zelf deel uit te maken van het thema en slogan “Imaging unlimited” door nieuwe en slimme camera-, film- en fototechnieken te testen. Het thema “Bewegende beelden” wordt inhoud gegeven door een festival voor korte films. De duur van de beurs en de openingstijden zijn voor professionals en privépersonen gelijk. Voor informatie over deelnemers aan de photokina, kaartverkoop, de catalogus en openingstijden kijk op www.photokina.de.

Koelnmesse GmbH, Messeplatz 1, D-50679 Köln, www.photokina.de.


Gerelateerde artikelen