Star Wars op de grens van fantasie en werkelijkheid

29 oktober 2012

De vrede in de Galactische Republiek is maar schijn. In werkelijkheid is er strijd om het bestaan ontstaan door leugens en bedrog. Onder leiding van Jedi Knights is er een heftige oorlogsvoering en wordt de overwinning uiteindelijk na grote schade gevierd. Aanhangers van de avonturen van Star Wars kunnen de strijd van vernuft en technologie in driedimensies volgen in het nieuwe beeldavontuur Epic Battles in 3D.

Star Wars op de grens van fantasie en werkelijkheid

Fantastische Schlachten in 3-D

We maken kennis met de Jedi Starfighter, die met snelheden van 1260 km/h door de ether de vijanden bestrijden. Vuurwapens en laserkanonnen schieten trefzeker op de bedriegers en ionenkanonnen schieten de ruimteschepen in duizenden stukken. Op vaste bodem worden grondtroepen ondersteund door tanks (maximum snelheid van 160 km/h) en andere robot gestuurde wapens.

Enorme ruimteschepen met super afmetingen van ruim 3 km doorsnede zijn complete oorlogsmachines vol met nieuw ontwikkelde aanvals- en verdegingstechnieken. Miljoenen brokstukken vliegen in de ruimte en maken veel schade. De strijd is te volgen op grootformaat afbeeldingen in de 3D anaglyfentechniek. In de omslag van het Star Wars avonturenboek is de 3D bril opgenomen. De instructies geven aan hoe de 3D bril gemonteerd wordt en hoe de lezer de anaglyfenbril moet gebruiken. Een spannend 3D boek voor liefhebbers.

ISBN 978-0-545-42988-7, “Star Wars. Epic Battles in 3D”, Pablo Hidalgo, Tangerine Press, 2012, 48 pagina’s


Gerelateerde artikelen