Van een onschatbare waarde voor liefhebbers van illusies (46a)

8 december 2022

In de enorme serie aan educatieve en informatieve boeken, die onder andere verschijnt onder de hoofdtitels “Was ist was” (Duitstalig) en “Hoe en waarom” (Nederlands) verschenen een schat aan thema’s en onderwerpen. Elke uitgave in de serie geeft op heldere en interessante wijze alle wetenswaardigheden over het specifieke onderwerp.

Van een onschatbare waarde voor liefhebbers van illusies (46a)

Wetenschap = het hoe en het waarom.

Telkens verschijnen er nieuwe titels of worden van succesvolle titels ook nieuwe drukken uitgegeven. In meerdere landen in Europa verschijnen tevens titels in de respectievelijke talen van het betreffende land. Door de gedetailleerde behandeling van het onderwerp zijn de uitgaven uitstekend geschikt voor gebruik in het individueel en klassikale onderwijs en zelfs binnen de huiselijke sfeer.

De publicaties zijn via allerlei officiële verkooppunten te koop. Natuurlijk zijn digitale bestellingen bij privé- en commerciële boekverkopers of bij de uitgever mogelijk. Het snuffelen in winkels met 2e-handsboeken levert snel resultaat op. Om onze lezers een beeld te geven over de diversiteit van de onderwerpen en de kleurrijke titelpagina’s zijn een aantal uitgaven uit de OF-boekencollecties afgebeeld.

Van een onschatbare waarde voor liefhebbers van illusies (46a) - 2 Van een onschatbare waarde voor liefhebbers van illusies (46a) - 3 Van een onschatbare waarde voor liefhebbers van illusies (46a) - 4

Tevens informeren wij onze lezers over de inhoud van de uitgave “Foto, Film, Fernsehen” (deel 63). Een spannende combinatie van samenhangende hoofdonderdelen binnen de wereld van ontwikkelingen van beeldtechnieken op weg naar een nieuwe situatie van de beeldcultuur. (Wordt vervolgd).

ISBN 3-7886-0403-4, “Foto, Film, Fernsehen”, Hans Reichardt, Tessloff Verlag, 1982, deel 63, 48 pagina’s.


Gerelateerde artikelen