Verrassende belevenissen in een compleet huis op z’n kop

18 mei 2017

Op een geheel verregende wintersportdag is het goed vertoeven in een speciaal voor avontuurlijke bezoekers op een bijzondere wijze gebouwd woonhuis. Maar ook in de vakantieperioden is een bezoek aan dit bijzondere woonhuis aan te bevelen aan iedereen met een avontuurlijk karakter sterk aan te bevelen. Alles in de woning staat of hangt werkelijk ondersteboven en moet meerdere keren rustig bekeken worden om zelf niet om te vallen of te stoten tegen andere bezoekers.

Verrassende belevenissen in een compleet huis op z’n kop

Haus Steht Kopf & Dschungelhaus

Een merkwaardige en illusionostische uitstraling heeft het huis zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde en is compleet ingericht zoals bij velen in het eigen huis. Bezoekers kunnen gewoon hun ogen niet geloven en onze hersenen raken bijna op hol. Na het maken van dolle foto’s in alle beschikbare kamers en in de garage met een echte omgekeerde auto is het tijd om weer alles om te keren in de echte wereld.

Verrassende belevenissen in een compleet huis op z’n kop - 2 Verrassende belevenissen in een compleet huis op z’n kop - 3 Verrassende belevenissen in een compleet huis op z’n kop - 4
Links het echte plaatje en rechts het gedraaide.

En dat wordt een verrassend moment. Op een afstand van enkele tientallen meters heeft dezelfde organisatie de jungle nagebootst. In de unieke tropische inrichting van verschillende ruimten zien de bezoekers een fantastische diversiteit aan vlinders, insecten en vogels. Vooral leerzaam en verrassend door de kleuren en verschijningsvormen van insecten. Kijk op de website voor actuele openingstijden.

Haus Steht Kopf & Dschungelhaus, Stublerfeld 1 & 2, A-6123 Terfens, www.hausstehtkopf.at.


Gerelateerde artikelen